lunes, 4 de febrero de 2013

Fotografia a Eivissa....


Aquesta va ser una pràctica molt polida i on varem gaudir d’una petita sortida per Vila, (Eivissa), per prendre unes fotografies d’allò que nosaltres volíem. Varem començar an un passeig pels carrers del port i la marina. En general tots portàvem una càmera estandar, tot i que, algunes companyes que hi gaudeixen molt de la fotografia varen  dur la seva càmera professional i la veritat es que si hi ha molta diferència, però en tots els aspectes, en qualitat de fotografia i en el preu!

Una vegada realitzat el petit recorregut per els magnífics carrers que tenim a Eivissa, varem tornar a classe i varem començar a fer petits retocs fotogràfics amb l’ajuda de na Marina Ribas que era la companya encarregada de ajudar-nos.

La veritat que es va quedar una mica curta la classe ja que això de la fotografia es un món molt complex i que necessita molt de temps i dedicació ja que es poden fer infinitat de coses.

D’altra banda, he de dir que ho varem passar molt bé i que pot ser algun dia m’animaré a tenir una càmera més professional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario