lunes, 4 de febrero de 2013

Banc de temps....


El projecte del banc de temps que hem portat a terme al llarg de l’assignatura de Projectes Artístics en la Primera Infància, ha estat un resultat molt positiu i interesant. He de dir que em pareix un projecte molt interessant i important per dur a terme en molts d’àmbits, ja que així les persones no oblidem que ens hem d’implicar més socialment i gràcies a projectes com aquest, ens donem conte de moltes coses i treballem amb la societat que ens envolta i així ens donam a conèixer i nosaltres ens obrim per conèixer a la resta.

En classe hem pogut aprendre moltes coses, hem compartit els nostres coneixments i experiències amb la resta de companys, tot i que de vegades hi ha situacions que no són gaire fàcils, ja que dur activitats en grup comporta molta feina i alguns inconvenients, nosaltres sempre ens quedem amb la part positiva.

Hi ha activitat que pot ser necessitarien més temps de dedicació, degut a la seva complexitat com és la de fotografia, tal i com he dit en l’entrada que correspon.
Alhora de fer una avaluació sobre un projecte com aquest, amb aquestes característiques resulta bastant complicat, ja que les persones implicades el que volen es fer-ho el millor que saben i amb l’interès i entusiasme per arribar a tots. Jo com assistent a les classes he de dir que anava amb moltes ganes i entusiasme, ja que m’ha paregut un projecto molt enriquidor i he après amb la humanitat de les meves companyes. Tots hem estat amb moltes ganes d’aprendre, crear, riure, ser feliços i gaudir uns dels altres. En la meva opinió es aquí on està el èxit d’aquest projecte i sense oblidar de la presencia tan important i significativa que ha estat d’una mestra que sense dubte a marcat la nostra carrera, per la seva personalitat, professionalitat i mostrar-nos que és realment el constructivis

No hay comentarios:

Publicar un comentario